Första timmarna på Comic Con Gamex

Nu har vi vandrat runt ett par timmar på årets upplaga av Comic Con Gamex och hunnit supa in känslan nere på mässgolvet. Det märks tydligt att fokus skiftat från en renodlad spelmässa till att mer och mer handla om serier i alla dess former.

Bland de stora spelutställarna märks EA med sitt Star Wars: Battlefront och Bandai Namco där Just Cause 3 drar till sig mest uppmärksamhet. Bland båsen minglar vanliga besökare med cosplayers och en och annan youtube-stjärna.

Vi har också hunnit få några minuter med kommande Rise of the Tomb Raider och det som alltid lika svåra Dark Souls III. Mer info om dessa spel kommer under dagen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.