Minnesvärda spelstunder: hundhoppet i Resident Evil

AAAAAAAAAAHHHHHH!!!!

Resident Evil slog ned som en bomb på mitt Playstation. Helt plötsligt hade Nintendo 64 fått en allvarlig konkurrent på halsen, hemma i pojkrummet. Dagligen lirade jag Capcoms skräckäventyr och stångades med de ständiga utmaningarna som låg strösslade längs banorna.

Efter att klarat ännu ett pussel vandrade undertecknad i en korridor. Helt plötsligt hoppar en hund in från ett fönster. En sekund senare dyker ytterligare en fram. Paniken är total! Jag springer mot närmaste dörr och lyckas ta mig genom innan attacken fullbordas.

Aldrig förr hade hjärtat bankat så hårt. Det var en hårsmån ifrån att jag hade hoppat upp i taket.

Nästa söndag berättar undertecknad om den magiska flygstunden i Super Mario 64. Missa inte det!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.